ΠΟΛΙΤΙΚΗ PURITY

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Για να διασφαλίσουμε ότι όλοι απολαμβάνουν τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου της PURITY περιγράφουμε δια του παρόντος μια σειρά από κανόνες που διέπουν το δικτυακό τόπο της PURITY.

1. Ο πρώτος σημαντικός κανόνας αφορά τη "netiquette", η οποία επιτρέπει την ελευθερία κίνησης και λόγου αλλά χωρίς τη βλάβη ή την παρενόχληση οιουδήποτε στο Διαδίκτυο.

2. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα στο δικτυακό τόπο της PURITY ανήκουν στην PURITY ή έχουν παραχωρηθεί για χρήση στην PURITY.

3. Είμαστε περήφανοι για το όνομά μας, τα κείμενα που έχουμε γράψει, καθώς και για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα τα οποία θα βρείτε στις ιστοσελίδες της PURITY. Αναγνωρίζετε ότι αυτά ανήκουν εξολοκλήρου ή έχουν παραχωρηθεί με άδεια στην PURITY και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εσάς χωρίς προηγούμενη ρητή έγγραφη συγκατάθεσή μας. Για να δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κείμενά μας, το όνομα ή το εμπορικό μας σήμα με την έγγραφη συγκατάθεσή μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο policy [at] purity.gr.

4. H PURITY έχει δεχτεί κατά καιρούς αιτήματα να αφαιρέσει συνδέσμους (links) ή μηνύματα από το Βιβλίο Επισκεπτών (Guestbook) και το Ιστολόγιο (Blog) του δικτυακού της τόπου. Σημειώστε ότι η πολιτική PURITY όσον αφορά στο θέμα αυτό είναι η ακόλουθη:

* Η εφαρμογή εμφάνισης των μηνυμάτων στο Βιβλίο Επισκεπτών “Guestbook” του δικτυακού τόπου της PURITY είναι αυτόματη με πολύ μικρά περιθώρια προηγούμενης επιθεώρησης ή επέμβασης από την εταιρεία. Το αυτό ισχύει και για το Ιστολόγιο “Blog”. Θέλουμε οι επισκέπτες μας να έχουν την δυνατότητα στον χώρο αυτό των ιστοσελίδων μας, να μας γράφουν τις επευφημίες ή τις παρατηρήσεις τους ελεύθερα, χωρίς λογοκρισία, αυτό άλλωστε είναι για την PURITY το δυνατό σημείο του διαδικτύου ως μέσο έλεύθερης έκφρασης. Υπενθυμίζουμε βεβαίως ότι απαγορεύονται και θα εξαιρούνται κακοπροαίρετες προσπάθειες βλάβης ή παρενόχλησης.

* Πιστεύουμε ότι πρόσωπα που διαθέτουν πληροφορίες στο Διαδίκτυο (World Wide Web) πράττουν με την προσδοκία ότι αυτές οι πληροφορίες θα γίνουν δημόσια και ευρέως διαθέσιμες. Επιπλέον, η διάθεση ανακοινώσεων από chat rooms καθώς και η διάθεση συνδέσμων (links) προς ιστοσελίδες που είναι προσιτές στο ευρύ κοινό επιτρέπεται από το νόμο και είναι σύμφωνη με τις κοινές και συνήθεις προσδοκίες όσων χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

* Στην καθημερινή ζωή οι περισσότεροι άνθρωποι υπακούουν στους νόμους είτε λόγω χαρακτήρα είτε γιατί φοβούνται. Μερικοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν την τάση να πιστεύουν ότι στο Διαδίκτυο είναι αποδεκτό ένα χαμηλότερο επίπεδο ηθικής και τρόπου συμπεριφοράς. Εμείς στην PURITY διαφωνούμε με αυτήν την άποψη. Το Διαδίκτυο έχει ξεκάθαρο επίπεδο στον τρόπο συμπεριφοράς, δηλ. τη "netiquette", το οποίο δεν είναι σε καμία περίπτωση χαμηλότερο από αυτό που ισχύει στην καθημερινή ζωή.

* Οι καταχωρήσεις στο δικτυακό τόπο της PURITY ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Όσες καταχωρήσεις έρχονται σε αντίθεση με τους όρους μας ή δεν έχουν το επίπεδο που αρμόζει στο δικτυακό τόπο και της εταιρική φήμη της PURITY θα αφαιρούνται. Η αφαίρεση τέτοιου υλικού εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της PURITY. Εντούτοις, σημειώσατε ότι δεν είναι δυνατόν να ελέγχεται κάθε μέρος του δικτυακού τόπου ανά πάσα στιγμή και ότι αποποιούμεθα οποιαδήποτε ευθύνη, η οποία μπορεί να προκύψει από το περιεχόμενο ή από μήνυμα που ανακοινώνεται από τρίτο μέρος στο δικτυακό τόπο της PURITY.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η PURITY διαβεβαιώνει ότι δεν προτίθεται να γνωστοποιήσει ή να πουλήσει τη λίστα των emails των πελατών της ή άλλα στοιχεία τους σε τρίτα πρόσωπα. Προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας καθώς και τις πληροφορίες τους που έχουν εγκατασταθεί στο δίκτυο.

Μοναδικές Εξαιρέσεις:

1. Εξαίρεση περιπτώσεων νομικών δικαιωμάτων

Η PURITY θα γνωστοποιήσει τα περιεχόμενα των emails και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας των πελατών της, εάν θεωρηθεί αναγκαίο στις περιπτώσεις: απάντησης σε κλήσεις νομικών διαδικασιών, δικαστικών εντολών, προστασίας νομικών δικαιωμάτων της Purity και των πελατών της.

2. Εξαίρεση περιπτώσεων παράνομων δραστηριοτήτων

Η PURITY δεν θα παρακολουθήσει ή φανερώσει τα προσωπικά emails των πελατών της ή άλλα στοιχεία τους, εκτός εάν θεωρηθεί αναγκαίο σε περίπτωση δικαστικών εντολών ή παραβίαση της νομοθεσίας. Εάν απαιτηθεί, θα συνεργαστούμε ΑΜΕΣΑ με τις αρχές για την αποκάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PURITY. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι κανόνες που αναφέρονται στην ανωτέρω πολιτική, δεν επιτρέπεται να παραβιαστούν και από άλλους παροχείς υπηρεσιών Internet, υπηρεσίες των οποίων φιλοξενούνται από την PURITY ή συνδέονται με το δίκτυο υπηρεσιών της PURITY.

Εάν έχετε αμφιβολίες ότι πιθανόν οι πράξεις σας να οδηγούν σε παραβίαση της πολιτικής εμπιστευτικότητας του PURITY, παρακαλούμε επικοινωνήστε με email στο policy [at] purity.gr προκειμένου να επιλύσουμε τυχόν απορίες.

Συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την ανωτέρω πολιτική εμπιστευτικότητας της PURITY ή/και αναφορές για την παραβίαση της πολιτικής εμπιστευτικότητας της PURITY μπορούν επίσης να αποστέλλονται μέσω email στο policy [at] purity.gr.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ

Η PURITY έχει δεσμευτεί για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου Βιογραφικών Σημειωμάτων εξηγεί τα μέτρα που λαμβάνουμε προκειμένου να διαφυλάξουμε και να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ταυτότητας/ταυτοποίησης, γνωστά ως «προσωπικά δεδομένα», εμπιστευτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε μέσω της αποστολής του βιογραφικού σας σημειώματος στην PURITY, αποκλειστικά για σκοπούς πρόσληψης ή/και επικοινωνίας με προηγούμενες πηγές συστάσεων που ενδέχεται να αναφέρετε στο βιογραφικό σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Εάν παρέχετε στην PURITY πληροφορίες για τρίτα μέρη, θεωρούμε ότι τα εν λόγω τρίτα μέρη έχουν παραχωρήσει την άδεια για αυτό σε εσάς, ενώ παράλληλα παραχωρούν την άδεια στην PURITY να συγκεντρώσει, να επεξεργαστεί και να διαβιβάσει τα προσωπικά τους δεδομένα ακριβώς όπως και τα δικά σας.

Κατά την εξέταση του βιογραφικού σας σημειώματος, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες ενδέχεται να αποκαλυφθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως:

* Στους υπαλλήλους της PURITY οι οποίοι συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής και πρόσληψης, όπως για παράδειγμα στους αντίστοιχους διευθυντές και μέλη του τμήματος ανθρωπίνων πόρων.

* Σε κυβερνητικές οργανώσεις, συμβουλευτικά σώματα και άλλα τρίτα μέρη, στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητο ή πρέπον, για λόγους συμμόρφωσης προς την ισχύουσα νομοθεσία.

* Σε γραφεία ευρέσεως εργασίας, δικηγορικά γραφεία ή/και λογιστικά γραφεία που μας βοηθούν κατά διαστήματα στις διαδικασίες επιλογής και πρόσληψης προσωπικού.

* Σε άλλους οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε για αποθήκευση δεδομένων, πρόσβαση σε δεδομένα και παροχή άλλων υπηρεσιών.

Επιπλέον η Εταιρεία PURITY προτίθεται να προωθήσει το βιογραφικό σας σημείωμα και σε επιχειρήσεις ή εταιρείες που συνεργάζονται με την PURITY και ενδέχεται να έχουν κενές θέσεις εργασίας ανάλογες με τα προσόντα σας. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε για την πρόθεσή μας προώθησης του βιογραφικού σας σημειώματος και θα σας ζητηθεί πρωτίστως σχετική άδεια.

Κάνουμε οτιδήποτε λογικώς δυνατό προκειμένου να διασφαλίσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή κοινοποίηση.

Στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, κάποιος συνεργάτης από το τμήμα ανθρωπίνων πόρων της PURITY θα επικοινωνήσει μαζί σας στην περίπτωση που θεωρούμε ότι μπορεί να είστε κατάλληλος/η για μια θέση εργασίας στην PURITY.

Εάν δεν προσληφθείτε σε μια θέση εντός της PURITY, το βιογραφικό σας σημείωμα θα διατηρηθεί για μια περίοδο μέγιστης διάρκειας ενός(1) χρόνου από την ημερομηνία λήψης του βιογραφικού σας. Με το πέρας αυτής της χρονικής περιόδου θα διαγραφεί αυτόματα. Μπορεί να διαγραφεί νωρίτερα κατόπιν σχετικού αιτήματός σας.

Υποβάλλοντας το βιογραφικό σας σημείωμα συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου Βιογραφικών Σημειωμάτων.

Για υποβολή του βιογραφικού σας σημειώματος, ή τροποποίηση των στοιχείων του, χρησιμοποιήστε την σχετική φόρμα επικοινωνίας των θέσεων εργασίας της PURITY. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των στοιχείων του βιογραφικού σας σημειώματος, στείλτε μας το αίτημά σας στo e-mail policy [at] purity.gr.


Designed & Development by Oxygen Design