Γιατί Purity

Η επιχείρηση PURITY BEAUTY CENTER ιδρύθηκε το 1999 στην Άνω Γλυφάδα και από τότε παρέχει με συνέπεια και υπευθυνότητα τις υπηρεσίες της στο χώρο της Αισθητικής - Κοσμετολογίας.

Πρόκειται για ένα υγιές Εργαστήριο Αισθητικής με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο θέτοντας από την αρχή υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού στην φροντίδα των πελατών του, έχει καταφέρει να διατηρεί ευχαριστημένο ένα συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο άνω των 3.500 ατόμων από κάθε γωνιά της Αττικής.

Οι εσωτερικές διαδικασίες του Εργαστηρίου από την αρχή επικεντρώθηκαν στην προσεκτική μελέτη της ιδιαιτερότητας στις ανάγκες περιποίησης και θεραπείας. Aρχίζοντας με την λήψη αναλυτικού ιστορικού υγείας, διατροφικών συνηθειών και τρόπου ζωής και συνεχίζοντας, παράλληλα με τις προσφερόμενες αγωγές, με διαγνωστικά τεστ από τους έμπειρους αισθητικούς μας, έχουμε την δυνατότητα να εφαρμόζουμε πραγματικά εξατομικευμένα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων αισθητικής. Η “Ολική Φροντίδα PURITY” έχει κερδίσει και συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Οι κύριες δραστηριότητες της επιχείρησης, οι οποίες όχι μόνο θα συνεχιστούν αλλά θα αποτελούν πλέον τον πυρήνα των εταιρικών μας δραστηριοτήτων, αφορούν την παροχή υπηρεσιών για πρόσωπο και σώμα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προϊόντα νέας γενιάς, σε συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικών καλλυντικών.

Οι νέες δραστηριότητες της εταιρείας PURITY AESTHETICS, με σεβασμό στην Ιστορία των 14ων έτών και την πολύ καλή φήμη του Εργαστηρίου, προσδοκούν στην μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων μας για την παροχή ακόμα υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών σε τιμές που θα συνεχίσουν να μην είναι απαγορευτικές για τους πελάτες μας.

Οι Αξίες μας:

• έμφαση σε ποιότητα, ασφάλεια, υγιεινή, αποτέλεσμα
• σεβασμός στον επισκέπτη-πελάτη-καταναλωτή
• φιλοξενία, ευγένεια, ειλικρίνεια.

Γιατί να μας επιλέξετε

•  Από το 1999 παρέχουμε υπηρεσίες αισθητικής βασιζόμενοι στο τρίπτυχο: ποιότητα, ασφάλεια, ειλικρίνεια.
• Είμαστε νόμιμη πρόταση στον χώρο της αισθητικής και λειτουργούμε κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές   υγιεινής και ασφάλειας.
• Εξασφαλίζουμε για εσάς συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικών καλλυντικών στις πιο συμφέρουσες τιμές.
• Επενδύουμε διαρκώς στις νέες τεχνολογίες διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για σίγουρο αισθητικό αποτέλεσμα.
• Ενισχύουμε συνεχώς τις γνώσεις μας παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια και συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

... διαβάστε

για την επιλογή του ονόματος purity
και την σχεδίαση του σήματός μας


Designed & Development by Oxygen Design