Λιπαρότητα

Soin Professionelle Correcteur 
Sothys

Περιποίηση πολλαπλής δράσης για προβληματικές επιδερμίδες: απορρόφηση των σμηγματογόνων εκκρίσεων και βαθιά απολέπιση χάρη στο σαλικυλικό οξύ που περιέχει, σε συνδυασμό με καταπραϋντικούς παράγοντες που ανακουφίζουν από τα συμπτώματα του ακνεϊκού ή προβληματικού δέρματος. Αποτέλεσμα: καθαρή, δροσερή, ήρεμη επιδερμίδα.

διάρκεια:
90'


AHA Peeling Therapy 
Juliette Armand

H δράση των υδροξυοξέων στην επιδερμίδα είναι πολλαπλή και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά: απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενίσχυση της ανανέωσης της επιδερμίδας, αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας, λάμψη και φωτεινότητα - όλα αυτά φυσικά χωρίς ερεθιστικές φόρμουλες και τεχνικές.

διάρκεια:
45'


Dermopure

Συχνά η ευαισθητοποιημένη επιδερμίδα υποφέρει από ερυθρότητα ή έντονη σμηγματόρροια συνδυασμένη με ξεφλούδισμα (φολίδες). Η αγωγή αυτή βασισμένη σε φυτικά εκχυλίσματα, μαγιά και φύκια αποκαθιστά γρήγορα την ισορροπία και ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα αυτά. Ιδανική για δέρματα που πάσχουν από σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.

διάρκεια: 30'


CLARIFYING ENZYME PROFESSIONAL TREATMENT 
murad

Βαθύς καθαρισμός και εξισορρόπηση για ακνεϊκό και προβληματικό δέρμα. Τα ένζυμα φρούτων λόγω της απολεπιστικής δράσης τους βοηθούν στη διάνοιξη  των φραγμένων ή κλειστών πόρων ώστε να επιτευχθεί βαθύς καθαρισμός χωρίς την ενοχλητική αίσθηση ή τον ερεθισμό του δέρματος. Έτσι μειώνονται οι βλάβες της ακμής, ο ερεθισμός, η ερυθρότητα και οι φλεγμονές. Κατάλληλη για την περιοχή του προσώπου, του ντεκολτέ και της πλάτης.

διάρκεια:
90'


Apocalypsis Therapy (2 συνεδρίες)
Juliette Armand

Είναι μία θεραπεία χημικής απολέπισης μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος. Βασίζεται στη συνδυαστική δράση απολέπισης- ανάπλασης των βοτάνων Spongilla, Fragilis και Ephydata με ΑΗΑ σε συγκέντρωση έως και 40%. Η ισχυρή καταπραϋντική δράση των kelifluo και panthenol μειώνουν τους συνήθεις ανεπιθύμητους ερεθισμούς των χημικών peeling. Ο συνδυασμός αυτός πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα στην επέμβαση στις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τις ουλές και τις κηλίδες.

διάρκεια: 100' (δύο συνεδρίες 60' και 40')


Σύστημα MNS (micro-needling)

Η μέθοδος MNS είναι ένας φυσικός τρόπος για να διεγείρουμε την ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση μηχανημάτων ή χειρουργικών επεμβάσεων. Βασίζεται στην εφαρμογή ενός ρόλλερ (κύλινδρική κεφαλή) με 540 μικροσκοπικές ατσάλινες ακίδες. Η μηχανική κίνηση των ακίδων επάνω στην επιδερμίδα προκαλεί χιλιάδες αόρατους νυγμούς με αποτέλεσμα τη φυσική διέγερση των ινοβλαστών (τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη). Η πρόκληση μικρονυγμών αυξάνει επίσης εντυπωσιακά (έως και 1.000%) την διείσδυση των συστατικών των καλλυντικών, δίνοντας νέες δυνατότητες στις κοσμετολογικές θεραπείες.
Η μέθοδος MNS εφαρμόζεται με ιδιαίτερη επιτυχία από τους επαγγελματίες αισθητικούς του κέντρου αισθητικής Purity κερδίζοντας συνεχώς έδαφος έναντι στις επεμβατικότερες μεθόδους του παρελθόντος. Κυριότερο προτέρημά της είναι το άμεσο αποτέλεσμα και η απουσία ερεθισμού ή πόνου.

eye areaδιάρκεια: 30'
faceδιάρκεια: 45'


Designed & Development by Oxygen Design