ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ανοιχτή Πρόσκληση Σύναψης Συνεργασιών Αγνότητας

Αξιότιμοι Κύριοι,

Ενάντια στην εύκολη επιλογή μείωσης του κόστους δια μέσου της καταστρατήγισης της ποιότητας που συντελείται καθημερινά από μερικούς «κακούς επαγγελματίες», τόσο από την πλευρά των κέντρων Αισθητικής όσο και από την πλευρά των Εταιρειών, που όμως δυστυχώς διαβάλουν ολόκληρο τον χώρο της Αισθητικής δημιουργώντας πολύ άσχημες εντυπώσεις και ενισχύοντας αρνητικές εικόνες στο μυαλό των πελατών-καταναλωτών, σας καλούμε να πάρετε μέρος στην προσπάθειά μας αναστροφής αυτών των εντυπώσεων και εικόνων.

Από την αρχή της ίδρυσης του εργαστηρίου μας, ως κύρια επιδίωξή μας στην επιλογή, αξιολόγηση και σύναψη συνεργασίας με τις εταιρείες-προμηθευτές μας, θέταμε πάντοτε την διασφάλιση ενός πνεύματος ειλικρινούς ανταλλαγής πληροφοριών μέσω του οποίου όλες οι πλευρές να έχουν την δυνατότητα και τις ευκαιρίες για μια μακροχρόνια και δίκαιη συνεργασία.
Μια συνεργασία που αντανακλά πλήρως την αγνότητα των προθέσεών μας, απευθείας στην εξυπηρέτηση και το όφελος των τελικών καταναλωτών, των πελατών μας.

Οι νέες ανάγκες της εποχής, ο εκσυγχρονισμός των μέσων, η διάδοση της εξειδικευμένης γνώσης και η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας-χαμηλής τιμής σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον, δεν αφήνουν σε καμία περίπτωση περιθώρια για απώλεια επαγγελματισμού ή «σκιερά» ή/και ενδεχομένως «μονομερή» σημεία στις μεταξύ μας συνεργασίες.

Δεν αφήνουν επίσης περιθώρια και σε εμάς ως επιχειρήσεις στον χώρο της επιστημονικής αισθητικής, όπου κάθε ευρώ είναι βαρύνουσας σημασίας για την επιβίωσή μας, να κάνουμε κακές εκτιμήσεις ή να παίρνουμε λανθασμένες αποφάσεις για τις επιλογές μας. Το κόστος του «λάθους» πλέον πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι θα είναι δυσβάσταχτο και η «κακή επιλογή συνεργάτη» μη ανατρέψιμη, συνεπώς μη επιτρέψιμη.

Στην Εταιρεία PURITY, με πίστη και συνέπεια στις αρχές που πρεσβεύουμε όλα αυτά τα χρόνια, χρησιμοποιώντας την κάθε άλλο παρά τυχαία επιλογή του ονόματός μας, εισάγουμε την λογική

“ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΝΟΤΗΤΑ!”
“it is time for purity!”

ως μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία αντικειμενικής και δίκαιης επιβράβευσης της εμπιστοσύνης των πελατών μας.

Αφουγκραζόμενοι τους παλμούς της εποχής, αποφασίσαμε να προβάλλουμε την πολύχρονη ειλικρινή παρουσία μας στην προσφορά επιλογής προϊόντων και υπηρεσιών του χώρου της Αισθητικής, ερχόμενοι ακόμα πιο κοντά στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, καθιερώνοντας καινοτόμες υπηρεσίες που μας κάνουν ακόμα πιο φιλικούς και προσιτούς. Έτσι, προχωρήσαμε σε ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας και επανασχεδιάσαμε τον διαδικτυακό μας τόπο ώστε η προβολή αυτής της παρουσίας να γίνεται με τον πλέον ασφαλή, ελκυστικό, κατανοητό και σύγχρονο τρόπο.

Προχωρήσαμε δηλαδή στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου, αυθεντικού, ισχυρού βήματος παρουσίασης προς τα έξω των γνώσεων, των εμπειριών, των πληροφοριών, των υπηρεσιών και των προσφορών μας, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα διατήρησης και ισχυροποίησης των συνεργασιών μας με τους μεγάλους οίκους των επαγγελματικών καλλυντικών και τους αντιπροσώπους τους, καθώς και την δυνατότητα αξιόπιστης επαγγελματικής προβολής αυτών των συνεργασιών, μέσω της νέας εταιρικής μας ταυτότητας και των νέων εταιρικών μας ιστοσελίδων.

Μεγιστοποιώντας λοιπόν με αυτόν τον τρόπο την αναγνωρισιμότητά μας και τις δυνατότητές μας εξωστρέφειας και προβολής των καλών μας προθέσεων και παράλληλα αναγνωρίζοντας την αγάπη όλων μας για τον χώρο της επιστημονικής αισθητικής και τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού που θεωρούμε ότι μπορούμε να προσδώσούμε σε αυτόν, σας προσκαλούμε να προχωρήσετε μαζί μας στην σύναψη συνεργασιών Αγνότητας με την PURITY.

Μετα Τιμής,

Παναγιώτης A. Χριστόπουλος

Μαθηματικός Εφαρμοσμένων Επιστημών
M.Sc. Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Πληροφοριακά Συστήματα, Ανάλυση Δεδομένων
ΜΒΑ Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Συμβάσεις Προμηθειών, Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Γενική Διεύθυνση / Ευθύνη Έργων PURITY AESTHETICS


___________________________________________________________________________________

 


Designed & Development by Oxygen Design