Σύσφιξη σώματος

PSP Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

 

Είναι μία συσκευή μεσοθεραπείας που βασίζεται στη μέθοδο της φωτο-ηλεκτροπόρεσης και ενισχύει σημαντικά τη διείσδυση των δραστικών συστατικών (ισχυρά κοσμετολογικά κοκτέιλ κατάλληλα για την αντιμετώπιση ρυτίδων, χαλάρωσης, αναγκών ανάπλασης, τοπικής εναπόθεσης λίπους). Διαθέτει κεφαλές LED με 3 μήκη κύματος (μπλε, κόκκινο, πράσινο) για διαφορετικό βάθος διείσδυσης και ειδικά προγράμματα για απαιτητικές περιπτώσεις.

διάρκεια: 60'


Schema Therapy
Juliette Armand

Πρόκειται για μία εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία που ενεργοποιεί τη λιπόλυση και καταπολεμά την κυτταρίτιδα με την βοήθεια της καινοτόμας σύνθεσής των προϊόντων (δραστικό φυτοπήλινγκ από μίγμα βοτάνων Spongilla, Fragilis, Ephydata σε συνδυασμό με το συστατικό A2 blockers που συμβάλλουν στη σύνθετη διαδικασία της λιπόλυσης). Η αγωγή αυτή προσφέρεται σε 10 ατομικές «δόσεις» εξαιρετικά δραστικές (3,8cm κατά μέσο όρο μείωση περιμέτρου σε 6 συνεδρίες), τόσο ώστε «το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική να αναβάλλεται»!

διάρκεια:
75'


Exfos and Wrappings

Οι διαφορετικές τεχνικές απολέπισης συνδυάζονται με τις ευεργετικές μάσκες σώματος με στόχο την ανανέωση και βελτίωση της καταπονημένης επιδερμίδας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ΑΗΑ, κόκκους ρυζιού, βότανα, άλατα και μάσκες κρεμώδεις, αφρού, παραπλαστικές, εκμαγείου και δώστε στο δέρμα σας την ώθηση που χρειάζεται (ενυδάτωση, τροφή, ανάπλαση, σύσφιξη, ανακούφιση).

διάρκεια: 50'


Dermosonic Υπέρηχοι-Ενδερμολογία

 

Πρόκειται για συνδυασμό υπερήχων και ενδοδερμικής μάλαξης (μέθοδος N.I.S.T. - μη επεμβατική υποδερμική αγωγή) που πραγματοποιείται με την εργονομικά σχεδιασμένη κεφαλή της SORISA που δεν απαιτεί χρήση επιδέσμων και συνίσταται για μείωση της τοπικής εναπόθεσης λίπους, διαμόρφωση περιγράμματος, ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, έπειτα από σωματική άσκηση.

διάρκεια: 45'


Sock Soak Treatment (exclusive)

Δραστικά συστατικά (φύκια, λάσπη, άργιλος, αιθέρια έλαια) εμποτίζονται σε ειδικούς ελαστικούς επιδέσμους και εφαρμόζονται στο σώμα για να επαναφέρουν τάχιστα και εντυπωσιακά τη σιλουέτα σας.

διάρκεια:
20'


Signature Slimming and Cellulite Treatment
Sothys

Η επιτυχία της νέας μεθόδου περιποίησης του σώματος της Sothys βασίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση: μετά από ένα διαγνωστικό τεστ σχεδιάζεται το ατομικό σας πρόγραμμα περιποίησης που βασίζεται σε δραστικά συστατικά νέας γενιάς με καινοτόμα μέθοδο διείσδυσης  στο δέρμα (ultrasound effect) και εφαρμόζεται με μια πραγματικά ευχάριστη τεχνική στο σώμα. Αποτέλεσμα: 100% ικανοποίηση και άνεση μέσα στα ρούχα σας!

διάρκεια:
60'


Triple Action Body Therapy
Juliette Armand

Kαλλυντική αγωγή τριπλής δράσης για παράλληλη αντιμετώπιση των συχνότερων προβλημάτων (τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και σύσφιξη) που σμιλεύει το σώμα με στόχο να ανακτήσει τη φιγούρα του σε σύντομο διάστημα. Συνδυάζεται άριστα με μεθόδους ηλεκτροθεραπείας και σωματική άσκηση.

διάρκεια: 60'

Cryolift Body Therapy
Juliette Armand

Τα δραστικά συστατικά της αγωγής αυτής προκαλούν έντονη αίσθηση ψύχους που μέσω της αγγειοσυστολής ενεργοποιούν τη διαδικασία ισχυροποίησης του συνδετικού ιστού. Παράλληλα, η εφαρμογή μάσκας σώματος με φυσική λάσπη (Heilmoor Mud) και αργίλου ενισχύει με μέταλλα και ιχνοστοιχεία την επιδερμίδα που αποκτά άμεσα την χαμένη της ελαστικότητα.

διάρκεια:
75'


Σύστημα MNS (micro-needling)

Η μέθοδος MNS είναι ένας φυσικός τρόπος για να διεγείρουμε την ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση μηχανημάτων ή χειρουργικών επεμβάσεων. Βασίζεται στην εφαρμογή ενός ρόλλερ (κύλινδρική κεφαλή) με 540 μικροσκοπικές ατσάλινες ακίδες. Η μηχανική κίνηση των ακίδων επάνω στην επιδερμίδα προκαλεί χιλιάδες αόρατους νυγμούς με αποτέλεσμα τη φυσική διέγερση των ινοβλαστών (τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη). Η πρόκληση μικρονυγμών αυξάνει επίσης εντυπωσιακά (έως και 1.000%) την διείσδυση των συστατικών των καλλυντικών, δίνοντας νέες δυνατότητες στις κοσμετολογικές θεραπείες.
Η μέθοδος MNS εφαρμόζεται με ιδιαίτερη επιτυχία από τους επαγγελματίες αισθητικούς του κέντρου αισθητικής Purity κερδίζοντας συνεχώς έδαφος έναντι στις επεμβατικότερες μεθόδους του παρελθόντος. Κυριότερο προτέρημά της είναι το άμεσο αποτέλεσμα και η απουσία ερεθισμού ή πόνου.

body
διάρκεια: 45'


COAX CRF (Cavitation+RF) Υπέρηχοι και Ραδιοσυχνότητες

Δραστικές μονοπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) με μεγάλο βάθος διείσδυσης (400-700J/cm2), παράγονται από αυτή την καινοτόμα συσκευή προηγμένης τεχνολογίας που αντιμετωπίζει με επιτυχία και ασφάλεια τα δυσκολότερα και εμμένοντα προβλήματα ενός ώριμου δέρματος:  επιδερμική χαλάρωση (ηλικιακή  γήρανση, φωτογήρανση, απώλεια κιλών), ρυτίδες (έκφρασης και ηλικίας), τοπική εναπόθεση λίπους (μη χειρουργική καταστροφή λιποκυττάρων), έλλειψη μυϊκής σφριγηλότητας.

body διάρκεια: 20'-40'


Skin Firm Stretch Mark Treatment (exclusive)

H αγωγή αυτή αντιμετωπίζει με επιτυχία την επιδερμική χαλάρωση, τις δυσχρωμίες ή ουλές της ακμής σώματος και τις πρόσφατες ραβδώσεις, ενώ αποκαθιστά την εικόνα του δέρματος μετά από απώλεια κιλών ή εγκυμοσύνη. Συνδυάζει τη δράση μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, δερμοαπόξεσης, VPL  και ειδικών προϊόντων ώστε να επαναφέρει την ελαστικότητα και να τονώσει την επιδερμίδα.

διάρκεια: 30'-60'


Bust Up (exclusive)

Συχνά η περιοχή του στήθους ταλαιπωρείται από την έκθεση στον ήλιο, τις αυξομειώσεις βάρους, την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, το πέρασμα του χρόνου. Η αγωγή bust up είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ιδιαίτερη ανατομία της περιοχής και έχει τετραπλό στόχο: την μυϊκή τόνωση (μικρορεύματα),  την αναδόμηση του συνδετικού ιστού (ραδιοσυχνότητες), την αποκατάσταση του σχήματος (VPL), τη θρέψη του δέρματος (ειδικός ορός και μάσκα).

διάρκεια:45'


Designed & Development by Oxygen Design