Πρησμένα πόδια

Heavy Legs Treatment

Συχνά τα πόδια ταλαιπωρούνται από ώρες ορθοστατικής εργασίας, οιδήματα που οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, επιπτώσεις της εγκυμοσύνης ή και προβλήματα κακής ποιότητας του κυκλοφορικού συστήματος. Η ειδικά σχεδιασμένη αγωγή για τα «βαριά κάτω άκρα» συνδυάζει την λεμφική παροχέτευση (πρεσσοθεραπεία) με ενδοδερμικό μασάζ που πραγματοποιείται με ειδικό κρύο τζελ και μάσκα αργίλου εμποτισμένη με αιθέρια έλαια για άμεση ανακούφιση.

διάρκεια:
50'


Dermosonic Υπέρηχοι-Ενδερμολογία

 

Πρόκειται για συνδυασμό υπερήχων και ενδοδερμικής μάλαξης (μέθοδος N.I.S.T. - μη επεμβατική υποδερμική αγωγή) που πραγματοποιείται με την εργονομικά σχεδιασμένη κεφαλή της SORISA που δεν απαιτεί χρήση επιδέσμων και συνίσταται για μείωση της τοπικής εναπόθεσης λίπους, διαμόρφωση περιγράμματος, ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, έπειτα από σωματική άσκηση.

διάρκεια:
45'


Sock Soak Treatment (exclusive)

Δραστικά συστατικά (φύκια, λάσπη, άργιλος, αιθέρια έλαια) εμποτίζονται σε ειδικούς ελαστικούς επιδέσμους και εφαρμόζονται στο σώμα για να επαναφέρουν τάχιστα και εντυπωσιακά τη σιλουέτα σας.

διάρκεια:
20'


Πρεσσοθεραπεία-Λεμφικό μασάζ

H αποτελεσματικότερη συσκευή πραγματοποίησης λεμφικού μασάζ. Η αρχή λειτουργία της έγκειται στην εφαρμογή αεροπίεσης μεγαλύτερης από την ατμοσφαιρική και με φορά από το πέλμα προς την κοιλιακή χώρα (αντίθετη από του κυκλοφορικού συστήματος).Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται περιοδικά ώστε να ενισχύσει τη λεμφική παροχέτευση και να μειώσει την οιδηματώδη κυτταρίτιδα ενώ παράλληλα ανακουφίζει τα κάτω άκρα από κόπωση ή ορθοστασία.

διάρκεια: 30'


Detox Body Therapy
Juliette Armand

Πρόκειται για μια επαγγελματική θεραπεία με αποτοξινωτική και αποσυμφορητική δράση. Η διέγερση της μικροκυκλοφορίας των ιστών ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και διευκολύνει την καλύτερη ανταλλαγή ύλης ανάμεσα στα κύτταρα. Συνίσταται ως αυτόνομο ή προκαταρτικό στάδιο σε όλες τις αγωγές σώματος.

διάρκεια: 40'


Cryolift Body Therapy
Juliette Armand

Τα δραστικά συστατικά της αγωγής αυτής προκαλούν έντονη αίσθηση ψύχους που μέσω της αγγειοσυστολής ενεργοποιούν τη διαδικασία ισχυροποίησης του συνδετικού ιστού. Παράλληλα, η εφαρμογή μάσκας σώματος με φυσική λάσπη (Heilmoor Mud) και αργίλου ενισχύει με μέταλλα και ιχνοστοιχεία την επιδερμίδα που αποκτά άμεσα την χαμένη της ελαστικότητα.

διάρκεια: 75'


Designed & Development by Oxygen Design