Αδυνάτισμα

Schema Therapy
Juliette Armand

Πρόκειται για μία εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία που ενεργοποιεί τη λιπόλυση και καταπολεμά την κυτταρίτιδα με την βοήθεια της καινοτόμας σύνθεσής των προϊόντων (δραστικό φυτοπήλινγκ από μίγμα βοτάνων Spongilla, Fragilis, Ephydata σε συνδυασμό με το συστατικό A2 blockers που συμβάλλουν στη σύνθετη διαδικασία της λιπόλυσης). Η αγωγή αυτή προσφέρεται σε 10 ατομικές «δόσεις» εξαιρετικά δραστικές (3,8cm κατά μέσο όρο μείωση περιμέτρου σε 6 συνεδρίες), τόσο ώστε «το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική να αναβάλλεται»!

διάρκεια:
75'


BodyTer Θερμοηλεκτροθεραπεία

Η best seller συσκευή της SORISA ειδικά μελετημένη ώστε να παρέχει σε μία συνεδρία διπλή θεραπευτική δράση (θερμοθεραπεία και ηλεκτροθεραπεία). Επιτυγχάνει βέλτιστα αποτελέσματα σε περιπτώσεις όπως: διαμόρφωση περιστομαχικής περιοχής, ανασχηματισμός περιγράμματος, εκγύμναση, μυϊκή τόνωση και σύσφιγξη. Διαθέτει 6 εγκατεστημένα προγράμματα, αλλά έχει και τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προγράμματος αποκατάστασης για τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες.

διάρκεια:
45'


Sock Soak Treatment (exclusive)

Δραστικά συστατικά (φύκια, λάσπη, άργιλος, αιθέρια έλαια) εμποτίζονται σε ειδικούς ελαστικούς επιδέσμους και εφαρμόζονται στο σώμα για να επαναφέρουν τάχιστα και εντυπωσιακά τη σιλουέτα σας.

διάρκεια:
20'


Signature Slimming and Cellulite Treatment
Sothys

 Η επιτυχία της νέας μεθόδου περιποίησης του σώματος της Sothys βασίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση: μετά από ένα διαγνωστικό τεστ σχεδιάζεται το ατομικό σας πρόγραμμα περιποίησης που βασίζεται σε δραστικά συστατικά νέας γενιάς με καινοτόμα μέθοδο διείσδυσης  στο δέρμα (ultrasound effect) και εφαρμόζεται με μια πραγματικά ευχάριστη τεχνική στο σώμα. Αποτέλεσμα: 100% ικανοποίηση και άνεση μέσα στα ρούχα σας!

διάρκεια: 60'


Detox Body Therapy
Juliette Armand

Πρόκειται για μια επαγγελματική θεραπεία με αποτοξινωτική και αποσυμφορητική δράση. Η διέγερση της μικροκυκλοφορίας των ιστών ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και διευκολύνει την καλύτερη ανταλλαγή ύλης ανάμεσα στα κύτταρα. Συνίσταται ως αυτόνομο ή προκαταρτικό στάδιο σε όλες τις αγωγές σώματος.

διάρκεια: 40'


Artichoke Body Therapy
Juliette Armand

Αγωγή που περιλαμβάνει πήλινγκ με οξέα φρούτων, διεισδυτικό μασάζ υπερήχων ή μικρονυγμών με δραστικό ορό (10% καφεΐνη και σύμπλεγμα αγκινάρας) και μάσκα με φύκια και θερμαντική δράση με στόχο να αποβάλλει το συσσωρευμένο λίπος ακόμα και από ζώνες του σώματος που αντιστέκονται στη διατροφική απώλεια βάρους ενώ παράλληλα συμβάλλει στη σφριγηλότητα των ιστών.

διάρκεια:
45'


Triple Action Body Therapy
Juliette Armand

Kαλλυντική αγωγή τριπλής δράσης για παράλληλη αντιμετώπιση των συχνότερων προβλημάτων (τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και σύσφιξη) που σμιλεύει το σώμα με στόχο να ανακτήσει τη φιγούρα του σε σύντομο διάστημα. Συνδυάζεται άριστα με μεθόδους ηλεκτροθεραπείας και σωματική άσκηση.


διάρκεια:
60'


Σύστημα MNS (micro-needling)

Η μέθοδος MNS είναι ένας φυσικός τρόπος για να διεγείρουμε την ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση μηχανημάτων ή χειρουργικών επεμβάσεων. Βασίζεται στην εφαρμογή ενός ρόλλερ (κύλινδρική κεφαλή) με 540 μικροσκοπικές ατσάλινες ακίδες. Η μηχανική κίνηση των ακίδων επάνω στην επιδερμίδα προκαλεί χιλιάδες αόρατους νυγμούς με αποτέλεσμα τη φυσική διέγερση των ινοβλαστών (τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη). Η πρόκληση μικρονυγμών αυξάνει επίσης εντυπωσιακά (έως και 1.000%) την διείσδυση των συστατικών των καλλυντικών, δίνοντας νέες δυνατότητες στις κοσμετολογικές θεραπείες.
Η μέθοδος MNS εφαρμόζεται με ιδιαίτερη επιτυχία από τους επαγγελματίες αισθητικούς του κέντρου αισθητικής Purity κερδίζοντας συνεχώς έδαφος έναντι στις επεμβατικότερες μεθόδους του παρελθόντος. Κυριότερο προτέρημά της είναι το άμεσο αποτέλεσμα και η απουσία ερεθισμού ή πόνου.

body
διάρκεια: 45'


COAX CRF (Cavitation+RF) Υπέρηχοι και Ραδιοσυχνότητες

Δραστικές μονοπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) με μεγάλο βάθος διείσδυσης (400-700J/cm2), παράγονται από αυτή την καινοτόμα συσκευή προηγμένης τεχνολογίας που αντιμετωπίζει με επιτυχία και ασφάλεια τα δυσκολότερα και εμμένοντα προβλήματα ενός ώριμου δέρματος:  επιδερμική χαλάρωση (ηλικιακή  γήρανση, φωτογήρανση, απώλεια κιλών), ρυτίδες (έκφρασης και ηλικίας), τοπική εναπόθεση λίπους (μη χειρουργική καταστροφή λιποκυττάρων), έλλειψη μυϊκής σφριγηλότητας.

body
διάρκεια: 20'-40'


Designed & Development by Oxygen Design