Σκοπός

Η αποστολή μας

Να αναδεικνύουμε, σε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, τον χώρο της επιστημονικής αισθητικής
και την “αγνότητα” που πιστεύουμε ότι του αξίζει.


Οραματιζόμαστε…

Να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών επιστημονικής αισθητικής στην Ελλάδα
και το όνομά μας, συννώνυμο της ηθικής και της εντιμότητας στον χώρο της ομορφιάς, το πλέον αναγνωρίσιμο.


Επιδιώξεις

Οι κύριες επιδιώξεις της επιχείρησής μας το επόμενο διάστημα θα είναι η ισχυροποίηση της εταιρικής μας ταυτότητας και η μεγιστοποίηση της αναγνωρισιμότητας και του ενδιαφέροντος του κοινού για την επιχείρησή μας και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επιδιώκουμε την διατήρηση και επέκταση της προσφοράς μας στο ήδη υπάρχον πελατολόγιο, θέλουμε όμως ταυτόχρονα να προσελκύσουμε και νέο πελατολόγιο κυρίως στις ηλικίες που χρησιμοποιούν καθημερινά τις νέες τεχνολογίες για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά και για σκοπούς κοινωνικής δικτύωσης. Αναζητούμε επίσης την διατήρηση και επέκταση των συνεργασιών μας με τους μεγάλους οίκους του εξωτερικού και των αντιπροσώπων τους στην χώρα μας, παρέχοντας, με μια δυνατή και ελκυστική παρουσία του ονόματος PURITY, την δυνατότητα αξιόπιστης επαγγελματικής προβολής αυτών των συνεργασιών.

Στόχοι

Θέλουμε οι γνώσεις, οι εμπειρίες και τα πιστεύω που πρεσβεύουμε ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες να κάνουν την διαφορά στον χώρο της επιστημονικής αισθητικής
Θέλουμε το πάθος μας για ειλικρίνεια και οι αγνές μας προθέσεις να αναγνωρίζονται
Θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι σε προτάσεις, ιδέες, επιλογές
Θέλουμε να είμαστε πάντοτε σε θέση να σας προσφέρουμε πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής
Θέλουμε να είμαστε πάντοτε σε θέση να σας προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις με ορατά αποτελέσματα
Θέλουμε να είμαστε πάντοτε σε θέση να ανταμοίβουμε την εμπιστοσύνη σας
Θέλουμε να είμαστε συνειδητά η πρώτη και η τελική σας επιλογή


Εταιρική Στρατηγική

Για όλους τους παραπάνω λόγους προσπαθούμε να μεγαλώνουμε σταδιακά και με γερές βάσεις την επιχείρησή μας και να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή της. Επιλέγουμε να επενδύουμε το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της επιχείρησης ξανά στην ίδια την επιχείρηση και ειδικότερα στην ισχυροποίηση και διεύρυνση των επιστημονικών γνώσεων των ανθρώπων μας και στην επέκταση των προτάσεών μας σε καινοτόμες τεχνολογίες, ισχυροποιώντας συνεχώς τις δυνατότητές μας να σας παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις και το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, επενδύοντας συνεχώς στην εξωστρέφεια της επιχείρησής μας δημιουργούμε μέρα με την ημέρα μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα - ένα ισχυρό βήμα παρουσίασης προς τα έξω των γνώσεων, των εμπειριών, των πληροφοριών, των υπηρεσιών και των προσφορών μας, σφραγίζοντας ποιοτικά τις προσπάθειές μας με τον πλέον ασφαλή, ελκυστικό, κατανοητό και σύγχρονο τρόπο.


Designed & Development by Oxygen Design