Ο Χώρος μας

Το σύγχρονο, νόμιμο, επιστημονικό εργαστήριο αισθητικής:
Yγιεινή, Ασφάλεια, Αποτέλσμα

Στο εργαστήριό μας έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο φιλικό και προσιτό με βασικό στόχο την κάλυψη των αναγκών σας.

Προσφέρουμε υψηλή τεχνογνωσία, σωστή και έγκριτη ενημέρωση στα θέματα αισθητικής που σας απασχολούν, πολλαπλές προτάσεις και δυνατότητες επιλογής μεταξύ των πιο αυστηρά ελεγμένων και ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Κύριο μέλημά μας να ακολουθούμε κατά γράμμα τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, στοχεύοντας ταυτόχρονα στο ποιοτικότερο αποτέλεσμα, φροντίζοντας να εκμεταλλευόμαστε προς όφελός σας ό,τι πιο σύγχρονο και πιο αξιόπιστο έχουν να μας προσφέρουν κάθε φορά οι τεχνολογικές εξελίξεις και η επιστήμη της κοσμετολογίας.

Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι η αισθητική βελτίωση της εικόνας του σώματος συμπεριλαμβάνει και την προσπάθεια αποκατάστασης της ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας από την πλευρά κάθε ανθρώπου που ακολουθεί μία αγωγή, φροντίζουμε ο χώρος στον οποίο κάνουμε τις αγωγές μας να προάγει την ηρεμία και την χαλάρωση. Ήρεμοι χρωματικοί συνδυασμοί εναλλάσσονται αρμονικά με λιτές αρχιτεκτονικές γραμμές που διαχέουν το φυσικό φως ομοιόμορφα και που στόχο έχουν όχι να ξαφνιάσουν, να εξιτάρουν ή να εντυπωσιάσουν, αλλά να σας κάνουν να νοιώσετε ζεστά και άνετα.

Σε θέματα εργονομίας και προσβασιμότητας, φροντίζουμε ο χώρος μας να έχει μεγάλες ανοιχτές περιοχές και κεντροποιημένους διαδρόμους εύκολα προσβάσιμους και διαρρυθμισμένους με τέτοιο τρόπο ώστε να κατευθύνεστε εύκολα και με τις μικρότερες καθυστερήσεις στον χώρο της αγωγής / περιποίησής σας.

Στον χώρο του PURITY, κάθε διαδικασία αισθητικής αποκατάστασης του σώματος μετατρέπεται από κάτι ψυχρό και αδιάφορο, σε μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμπειρία!

Η καλύτερη εικόνα: Εμείς!

Γνωρίζουμε ότι εισπράττετε ό,τι εκπέμπουμε, ταυτίζετε την εικόνα μας με την εικόνα του εργαστηρίου μας, θέλετε το κέντρο αισθητικής PURITY που έχετε επιλέξει να λειτουργεί ως πρότυπο, θέλουμε και εμείς από την πλευρά μας να λειτουργούμε ως πρότυπο στον χώρο της Αισθητικής. Σας υποσχόμαστε να είμαστε πάντοτε το καλύτερο που μπορούμε! ...δείτε φωτογραφίες του χώρου μας
 

...δείτε

φωτογραφίες του χώρου μας

Designed & Development by Oxygen Design