Ανάπλαση

Peeling Resurfacant
Sothys

Αγωγή βαθιάς ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια των μικροκρυστάλλων, των οξέων φρούτων και της βιοτεχνολογίας. Συνίσταται για λιπαρές, τραχιές, άτονες επιδερμίδες χωρίς λάμψη και δίνει άμεση ορατή φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

διάρκεια: 50'


PSP Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

 

Είναι μία συσκευή μεσοθεραπείας που βασίζεται στη μέθοδο της φωτο-ηλεκτροπόρεσης και ενισχύει σημαντικά τη διείσδυση των δραστικών συστατικών (ισχυρά κοσμετολογικά κοκτέιλ κατάλληλα για την αντιμετώπιση ρυτίδων, χαλάρωσης, αναγκών ανάπλασης, τοπικής εναπόθεσης λίπους). Διαθέτει κεφαλές LED με 3 μήκη κύματος (μπλε, κόκκινο, πράσινο) για διαφορετικό βάθος διείσδυσης και ειδικά προγράμματα για απαιτητικές περιπτώσεις.

διάρκεια:
60'


INTENSIVE WRINKLE REDUCER RAPID PEEL
murad

 

Ισχυρή απολεπιστική αγωγή που εξασφαλίζει γρήγορη και θεαματική μείωση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. Η κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογική φόρμουλα Durian Cell Reform που εμπεριέχει, καθιστά τη θεραπεία ιδιαίτερα αποτελεσματική προσδίδοντας φωτεινότητα, λάμψη, απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, ακόμα και μετά από μία συνεδρία!

διάρκεια:75'


IP5 ILLUMINATING PEEL
murad

Προηγμένης τεχνολογίας επαγγελματική θεραπεία που αποκαθιστά τα σημάδια γήρανσης. Aφορά πρόωρα γερασμένο, μη υγιές δέρμα, με μέτριες γραμμές και ρυτίδες, εύθραυστο και αδύναμο, με γκριζοκίτρινη ή θαμπή όψη. Η σύνθεσή της αναπρογραμματίζει το δέρμα με τη βοήθεια του ανοσοδιεγερτικού συμπλέγματος Immuno- Skin Complex, ενώ παράλληλα, η ισχυρή απολεπιστική δράση του ΙP5 (ισχυρό απολεπιστικό προϊόν με 5 δραστικά συστατικά) αποκαθιστά άμεσα τη φωτεινότητα.

διάρκεια:75'


Apocalypsis Therapy (2 συνεδρίες)
Juliette Armand

Είναι μία θεραπεία χημικής απολέπισης μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος. Βασίζεται στη συνδυαστική δράση απολέπισης- ανάπλασης των βοτάνων Spongilla, Fragilis και Ephydata με ΑΗΑ σε συγκέντρωση έως και 40%. Η ισχυρή καταπραϋντική δράση των kelifluo και panthenol μειώνουν τους συνήθεις ανεπιθύμητους ερεθισμούς των χημικών peeling. Ο συνδυασμός αυτός πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα στην επέμβαση στις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τις ουλές και τις κηλίδες.

διάρκεια: 100' (δύο συνεδρίες 60' και 40')


DNA Repair Therapy
Juliette Armand

Ισχυρή αγωγή αποκατάστασης της δομής της επιδερμίδας που βασίζεται στην εξειδικευμένη ¨συμμαχία¨ συστατικών αναδόμησης των κυττάρων (DNA repair serum, vitamins complex serum, mud heilmoor mask) που διεγείρουν το σύστημα αναγνώρισης και επιδιόρθωσης βλαβών του γενετικού υλικού των κυττάρων της επιδερμίδας. Εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα σε ευρύ φάσμα προβλημάτων του δέρματος, όπως ακμή, αποκατάσταση ουλών, αποσυμφόρηση μετά από επεμβατικές αισθητικές περιποιήσεις, επιβράδυνση διαδικασίας γήρανσης. Συνδυάζεται άριστα με όλες τις advanced αγωγές του PURITY.

διάρκεια:45'


Caviar Therapy  
Juliette Armand

Η απόλυτη αντιγηραντική και θρεπτική περιποίηση με χαβιάρι Salvo Ovum, πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6.Το χαβιάρι, πλούσιο σε πρωτεϊνες, βιταμίνες αμινοξέα και ιχνοστοιχεία ενισχύει την επιδερμίδα με τα συστατικά που απαιτούνται για να διατηρηθεί η ακεραιότητα και νεανικότητα των κυττάρων της. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ενισχύει λειτουργίες  ζωτικής σημασίας για τη νεανικότητα του δέρματος (ανανέωση, ενυδάτωση, τροφή, οξυγόνωση, προστασία) που ατονούν μετά την ηλικία των 40 ετών.

διάρκεια: 60'


Σύστημα MNS (micro-needling)

Η μέθοδος MNS είναι ένας φυσικός τρόπος για να διεγείρουμε την ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση μηχανημάτων ή χειρουργικών επεμβάσεων. Βασίζεται στην εφαρμογή ενός ρόλλερ (κύλινδρική κεφαλή) με 540 μικροσκοπικές ατσάλινες ακίδες. Η μηχανική κίνηση των ακίδων επάνω στην επιδερμίδα προκαλεί χιλιάδες αόρατους νυγμούς με αποτέλεσμα τη φυσική διέγερση των ινοβλαστών (τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη). Η πρόκληση μικρονυγμών αυξάνει επίσης εντυπωσιακά (έως και 1.000%) την διείσδυση των συστατικών των καλλυντικών, δίνοντας νέες δυνατότητες στις κοσμετολογικές θεραπείες.

Η μέθοδος MNS εφαρμόζεται με ιδιαίτερη επιτυχία από τους επαγγελματίες αισθητικούς του κέντρου αισθητικής Purity κερδίζοντας συνεχώς έδαφος έναντι στις επεμβατικότερες μεθόδους του παρελθόντος. Κυριότερο προτέρημά της είναι το άμεσο αποτέλεσμα και η απουσία ερεθισμού ή πόνου.

eye area
διάρκεια: 30'

face διάρκεια: 45'


E-LIGHT (VPL+RF) Παλμικό φως υψηλής ισχύος και Ραδιοσυχνότητες

Η συσκευή αυτή εγκαινιάζει την κατηγορία των αποκλειστικά κατασκευασμένων συσκευών με τις αυστηρές προδιαγραφές του PURITY. Συνδυάζει τη δράση πολλαπλού παλμικού φωτός υψηλής ισχύος (VPL), ραδιοσυχνοτήτων (RF) και υδρόψυκτου συστήματος για να απαλλάξει το δέρμα από μελαγχρώσεις (πανάδες), ρυτίδες, χαλάρωση, ακμή και ουλές ακμής, ραγάδες και ευρυαγγείες. Και το κυριώτερο: όλα αυτά ανώδυνα, ταχύτατα και ιδιαίτερα οικονομικά.

διάρκεια: 60'


Skin Firm Stretch Mark Treatment (exclusive)

H αγωγή αυτή αντιμετωπίζει με επιτυχία την επιδερμική χαλάρωση, τις δυσχρωμίες ή ουλές της ακμής σώματος και τις πρόσφατες ραβδώσεις, ενώ αποκαθιστά την εικόνα του δέρματος μετά από απώλεια κιλών ή εγκυμοσύνη. Συνδυάζει τη δράση μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, δερμοαπόξεσης, VPL  και ειδικών προϊόντων ώστε να επαναφέρει την ελαστικότητα και να τονώσει την επιδερμίδα.

διάρκεια: 30'-60'


Designed & Development by Oxygen Design