Ακμή

Soin Professionelle Correcteur
Sothys

Περιποίηση πολλαπλής δράσης για προβληματικές επιδερμίδες: απορρόφηση των σμηγματογόνων εκκρίσεων και βαθιά απολέπιση χάρη στο σαλικυλικό οξύ που περιέχει, σε συνδυασμό με καταπραϋντικούς παράγοντες που ανακουφίζουν από τα συμπτώματα του ακνεϊκού ή προβληματικού δέρματος. Αποτέλεσμα: καθαρή, δροσερή, ήρεμη επιδερμίδα.

διάρκεια:
90'


AHA Peeling Therapy
Juliette Armand

H δράση των υδροξυοξέων στην επιδερμίδα είναι πολλαπλή και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά: απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενίσχυση της ανανέωσης της επιδερμίδας, αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας, λάμψη και φωτεινότητα - όλα αυτά φυσικά χωρίς ερεθιστικές φόρμουλες και τεχνικές.

διάρκεια:
45'


CLARIFYING ENZYME PROFESSIONAL TREATMENT
murad

Βαθύς καθαρισμός και εξισορρόπηση για ακνεϊκό και προβληματικό δέρμα. Τα ένζυμα φρούτων λόγω της απολεπιστικής δράσης τους βοηθούν στη διάνοιξη  των φραγμένων ή κλειστών πόρων ώστε να επιτευχθεί βαθύς καθαρισμός χωρίς την ενοχλητική αίσθηση ή τον ερεθισμό του δέρματος. Έτσι μειώνονται οι βλάβες της ακμής, ο ερεθισμός, η ερυθρότητα και οι φλεγμονές. Κατάλληλη για την περιοχή του προσώπου, του ντεκολτέ και της πλάτης.

διάρκεια: 90'


Apocalypsis Therapy (2 συνεδρίες)
Juliette Armand

Είναι μία θεραπεία χημικής απολέπισης μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος. Βασίζεται στη συνδυαστική δράση απολέπισης- ανάπλασης των βοτάνων Spongilla, Fragilis και Ephydata με ΑΗΑ σε συγκέντρωση έως και 40%. Η ισχυρή καταπραϋντική δράση των kelifluo και panthenol μειώνουν τους συνήθεις ανεπιθύμητους ερεθισμούς των χημικών peeling. Ο συνδυασμός αυτός πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα στην επέμβαση στις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τις ουλές και τις κηλίδες.

διάρκεια: 100' (δύο συνεδρίες 60' και 40')


E-LIGHT (VPL+RF) Παλμικό φως υψηλής ισχύος και Ραδιοσυχνότητες

 

Η συσκευή αυτή εγκαινιάζει την κατηγορία των αποκλειστικά κατασκευασμένων συσκευών με τις αυστηρές προδιαγραφές του PURITY. Συνδυάζει τη δράση πολλαπλού παλμικού φωτός υψηλής ισχύος (VPL), ραδιοσυχνοτήτων (RF) και υδρόψυκτου συστήματος για να απαλλάξει το δέρμα από μελαγχρώσεις (πανάδες), ρυτίδες, χαλάρωση, ακμή και ουλές ακμής, ραγάδες και ευρυαγγείες. Και το κυριώτερο: όλα αυτά ανώδυνα, ταχύτατα και ιδιαίτερα οικονομικά.

διάρκεια: 60'


Designed & Development by Oxygen Design