Κυτταρίτιδα

PSP Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

 

Είναι μία συσκευή μεσοθεραπείας που βασίζεται στη μέθοδο της φωτο-ηλεκτροπόρεσης και ενισχύει σημαντικά τη διείσδυση των δραστικών συστατικών (ισχυρά κοσμετολογικά κοκτέιλ κατάλληλα για την αντιμετώπιση ρυτίδων, χαλάρωσης, αναγκών ανάπλασης, τοπικής εναπόθεσης λίπους). Διαθέτει κεφαλές LED με 3 μήκη κύματος (μπλε, κόκκινο, πράσινο) για διαφορετικό βάθος διείσδυσης και ειδικά προγράμματα για απαιτητικές περιπτώσεις.

διάρκεια: 60'


Heavy Legs Treatment

Συχνά τα πόδια ταλαιπωρούνται από ώρες ορθοστατικής εργασίας, οιδήματα που οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, επιπτώσεις της εγκυμοσύνης ή και προβλήματα κακής ποιότητας του κυκλοφορικού συστήματος. Η ειδικά σχεδιασμένη αγωγή για τα «βαριά κάτω άκρα» συνδυάζει την λεμφική παροχέτευση (πρεσσοθεραπεία) με ενδοδερμικό μασάζ που πραγματοποιείται με ειδικό κρύο τζελ και μάσκα αργίλου εμποτισμένη με αιθέρια έλαια για άμεση ανακούφιση.

διάρκεια: 50'


Schema Therapy
Juliette Armand

 

Πρόκειται για μία εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία που ενεργοποιεί τη λιπόλυση και καταπολεμά την κυτταρίτιδα με την βοήθεια της καινοτόμας σύνθεσής των προϊόντων (δραστικό φυτοπήλινγκ από μίγμα βοτάνων Spongilla, Fragilis, Ephydata σε συνδυασμό με το συστατικό A2 blockers που συμβάλλουν στη σύνθετη διαδικασία της λιπόλυσης). Η αγωγή αυτή προσφέρεται σε 10 ατομικές «δόσεις» εξαιρετικά δραστικές (3,8cm κατά μέσο όρο μείωση περιμέτρου σε 6 συνεδρίες), τόσο ώστε «το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική να αναβάλλεται»!

διάρκεια: 75'


BodyTer Θερμοηλεκτροθεραπεία

Η best seller συσκευή της SORISA ειδικά μελετημένη ώστε να παρέχει σε μία συνεδρία διπλή θεραπευτική δράση (θερμοθεραπεία και ηλεκτροθεραπεία). Επιτυγχάνει βέλτιστα αποτελέσματα σε περιπτώσεις όπως: διαμόρφωση περιστομαχικής περιοχής, ανασχηματισμός περιγράμματος, εκγύμναση, μυϊκή τόνωση και σύσφιγξη. Διαθέτει 6 εγκατεστημένα προγράμματα, αλλά έχει και τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προγράμματος αποκατάστασης για τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες.

διάρκεια: 45'


Dermosonic Υπέρηχοι-Ενδερμολογία

 

Πρόκειται για συνδυασμό υπερήχων και ενδοδερμικής μάλαξης (μέθοδος N.I.S.T. - μη επεμβατική υποδερμική αγωγή) που πραγματοποιείται με την εργονομικά σχεδιασμένη κεφαλή της SORISA που δεν απαιτεί χρήση επιδέσμων και συνίσταται για μείωση της τοπικής εναπόθεσης λίπους, διαμόρφωση περιγράμματος, ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, έπειτα από σωματική άσκηση.

διάρκεια: 45'


Sock Soak Treatment (exclusive)

Δραστικά συστατικά (φύκια, λάσπη, άργιλος, αιθέρια έλαια) εμποτίζονται σε ειδικούς ελαστικούς επιδέσμους και εφαρμόζονται στο σώμα για να επαναφέρουν τάχιστα και εντυπωσιακά τη σιλουέτα σας.

διάρκεια: 20'


Πρεσσοθεραπεία-Λεμφικό μασάζ

H αποτελεσματικότερη συσκευή πραγματοποίησης λεμφικού μασάζ. Η αρχή λειτουργία της έγκειται στην εφαρμογή αεροπίεσης μεγαλύτερης από την ατμοσφαιρική και με φορά από το πέλμα προς την κοιλιακή χώρα (αντίθετη από του κυκλοφορικού συστήματος).Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται περιοδικά ώστε να ενισχύσει τη λεμφική παροχέτευση και να μειώσει την οιδηματώδη κυτταρίτιδα ενώ παράλληλα ανακουφίζει τα κάτω άκρα από κόπωση ή ορθοστασία.

διάρκεια: 30'


Signature Slimming and Cellulite Treatment
Sothys

Η επιτυχία της νέας μεθόδου περιποίησης του σώματος της Sothys βασίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση: μετά από ένα διαγνωστικό τεστ σχεδιάζεται το ατομικό σας πρόγραμμα περιποίησης που βασίζεται σε δραστικά συστατικά νέας γενιάς με καινοτόμα μέθοδο διείσδυσης  στο δέρμα (ultrasound effect) και εφαρμόζεται με μια πραγματικά ευχάριστη τεχνική στο σώμα. Αποτέλεσμα: 100% ικανοποίηση και άνεση μέσα στα ρούχα σας!

διάρκεια: 60'


Artichoke Body Therapy
Juliette Armand

Αγωγή που περιλαμβάνει πήλινγκ με οξέα φρούτων, διεισδυτικό μασάζ υπερήχων ή μικρονυγμών με δραστικό ορό (10% καφεΐνη και σύμπλεγμα αγκινάρας) και μάσκα με φύκια και θερμαντική δράση με στόχο να αποβάλλει το συσσωρευμένο λίπος ακόμα και από ζώνες του σώματος που αντιστέκονται στη διατροφική απώλεια βάρους ενώ παράλληλα συμβάλλει στη σφριγηλότητα των ιστών.

διάρκεια: 45'


Triple Action Body Therapy
Juliette Armand

Kαλλυντική αγωγή τριπλής δράσης για παράλληλη αντιμετώπιση των συχνότερων προβλημάτων (τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και σύσφιξη) που σμιλεύει το σώμα με στόχο να ανακτήσει τη φιγούρα του σε σύντομο διάστημα. Συνδυάζεται άριστα με μεθόδους ηλεκτροθεραπείας και σωματική άσκηση.


διάρκεια:
60'

Σύστημα MNS (micro-needling)

Η μέθοδος MNS είναι ένας φυσικός τρόπος για να διεγείρουμε την ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση μηχανημάτων ή χειρουργικών επεμβάσεων. Βασίζεται στην εφαρμογή ενός ρόλλερ (κύλινδρική κεφαλή) με 540 μικροσκοπικές ατσάλινες ακίδες. Η μηχανική κίνηση των ακίδων επάνω στην επιδερμίδα προκαλεί χιλιάδες αόρατους νυγμούς με αποτέλεσμα τη φυσική διέγερση των ινοβλαστών (τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη). Η πρόκληση μικρονυγμών αυξάνει επίσης εντυπωσιακά (έως και 1.000%) την διείσδυση των συστατικών των καλλυντικών, δίνοντας νέες δυνατότητες στις κοσμετολογικές θεραπείες.
Η μέθοδος MNS εφαρμόζεται με ιδιαίτερη επιτυχία από τους επαγγελματίες αισθητικούς του κέντρου αισθητικής Purity κερδίζοντας συνεχώς έδαφος έναντι στις επεμβατικότερες μεθόδους του παρελθόντος. Κυριότερο προτέρημά της είναι το άμεσο αποτέλεσμα και η απουσία ερεθισμού ή πόνου

bodyδιάρκεια: 45'
COAX CRF (Cavitation+RF) Υπέρηχοι και Ραδιοσυχνότητες

Δραστικές μονοπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) με μεγάλο βάθος διείσδυσης (400-700J/cm2), παράγονται από αυτή την καινοτόμα συσκευή προηγμένης τεχνολογίας που αντιμετωπίζει με επιτυχία και ασφάλεια τα δυσκολότερα και εμμένοντα προβλήματα ενός ώριμου δέρματος:  επιδερμική χαλάρωση (ηλικιακή  γήρανση, φωτογήρανση, απώλεια κιλών), ρυτίδες (έκφρασης και ηλικίας), τοπική εναπόθεση λίπους (μη χειρουργική καταστροφή λιποκυττάρων), έλλειψη μυϊκής σφριγηλότητας.


body
διάρκεια: 20'-40'


Designed & Development by Oxygen Design