Αποτρίχωση

Φωτοαποτρίχωση VPL

Η νέα εποχή στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας με την αυστηρότητα των προδιαγραφών του PURITY. Άμεσο, ανώδυνο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην πιο προσιτή τιμή.

ενδεικτικά για χείλη  διάρκεια: 30'
ενδεικτικά για μασχάλες
διάρκεια: 30'


Ηλεκτρική Αποτρίχωση (ριζική)

Η αγωγή αυτή εφαρμόζεται για τη μόνιμη αφαίρεση ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από μικρές αλλά ενοχλητικές περιοχές του προσώπου όπως μύτη, αυτιά, μεσόφρυο. Πραγματοποιείται με θερμική καταστροφή του θύλακα της τρίχας η οποία επαναλαμβάνεται κάθε 4 εβδομάδες μέχρι την εξάλειψη της τρίχας.

διάρκεια: 5'-30' αναλόγως την περιοχή


Ενζυμική Αποτρίχωση (βιολογική)

Μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης που μειώνει γρήγορα και αισθητά την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα, ιδιαίτερα εάν είναι χνοώδης (χνούδι). Πραγματοποιείται με εφαρμογή ενός σκευάσματος (τζελ) πρωτεολυτικών ενζύμων φυτικής προέλευσης σε πρόσφατα αποτριχωμένους θύλακες τριχών. Από την πρώτη κιόλας επάλειψη παρατηρείται βελτίωση στην ποιότητα αλλα και την ποσότητα των τριχών που επανεμφανίζονται. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την περιοχή και το είδος της τριχοφυϊας.

ενδεικτικά
χείλη
διάρκεια: 15'

πηγούνι διάρκεια: 15'
παρειές διάρκεια: 30'
κοιλιά διάρκεια: 20'
μέση διάρκεια: 15'


Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί αφαιρεί προσωρινά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για 4 εβδομάδες περίπου. Με συχνή επανάληψη παρατηρείται σημαντική μείωση της πυκνότητας αλλά και του πάχους των τριχών. Στο εργαστήριο αισθητικής purity πραγματοποιείται με κερί από φυσική ρητίνη εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού (αζουλένιο) σε ατομική συσκευασία (ρολέτα), ταινίες από ανθεκτικό ύφασμα-χαρτί και ειδική τεχνική ώστε η ενόχληση να είναι σημαντικά μειωμένη. Αμέσως μετά την αγωγή εφαρμόζεται ειδικό καθαριστικό προϊόν με αντισηπτική δράση και καταπραϋντική λοσιόν.

γάμπες διάρκεια: 15'
γάμπες+μηροί διάρκεια: 25'
γάμπες+μηροί+μπικίνι διάρκεια: 40'
γάμπες+μηροί+brazilian μπικίνι διάρκεια: 45'

γάμπες+μηροί+brazilian μπικίνι+γλουτοί διάρκεια: 60'

μπικίνι γραμμή μαγιώ
διάρκεια: 15'
μπικίνι full διάρκεια: 30'

χέρια βραχίονες
διάρκεια: 15'

χέρια βραχίονες+ώμοι διάρκεια: 25'
χέρια βραχίονες+ώμοι+μασχάλες διάρκεια: 30'

πλάτη
διάρκεια: 20'
πλάτη+ώμοι διάρκεια: 30'
πλάτη+ώμοι+θώρακας διάρκεια: 45'

πλάτη+ώμοι+θώρακας+κοιλιά διάρκεια: 60'


Designed & Development by Oxygen Design