Απολέπιση

Mικροδερμοαπόξεση

Πρόκειται για βαθιά απολεπιστική διαδικασία που στόχο έχει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να εξυγιάνει τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας βελτιώνοντάς σημαντικά την εικόνα των ρυτίδων, των δυσχρωμιών και των μαύρων στιγμάτων. Μικροσκοπικοί κρύσταλλοι τεχνητού διαμαντιού (κορούνδιο) εκσφενδονίζονται με δύναμη στο δέρμα και αναρροφώνται αποκαλύπτοντας λεία και φωτεινή επιδερμίδα.

διάρκεια: 90'


Peeling Resurfacant
Sothys

Αγωγή βαθιάς ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια των μικροκρυστάλλων, των οξέων φρούτων και της βιοτεχνολογίας. Συνίσταται για λιπαρές, τραχιές, άτονες επιδερμίδες χωρίς λάμψη και δίνει άμεση ορατή φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

διάρκεια: 50'


AHA RAPID EXFOLIATOR: ANTI AGING FACIAL 
murad

Αναδομητική θεραπεία με ΑΗΑ για άμεση ανανέωση της επιδερμίδας. Ένα μοναδικά πατενταρισμένο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών, αντιφλεγμονωδών και ενυδατικών συστατικών απαλύνουν και ανανεώνουν το δέρμα αποκαλύπτοντας μια πιο λεία επιδερμίδα. Το γλυκολικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα ενώ οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

διάρκεια: 75'


AHA Peeling Therapy
Juliette Armand

H δράση των υδροξυοξέων στην επιδερμίδα είναι πολλαπλή και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά: απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενίσχυση της ανανέωσης της επιδερμίδας, αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας, λάμψη και φωτεινότητα - όλα αυτά φυσικά χωρίς ερεθιστικές φόρμουλες και τεχνικές.

διάρκεια: 45'


CLARIFYING ENZYME PROFESSIONAL TREATMENT 
murad

Βαθύς καθαρισμός και εξισορρόπηση για ακνεϊκό και προβληματικό δέρμα. Τα ένζυμα φρούτων λόγω της απολεπιστικής δράσης τους βοηθούν στη διάνοιξη  των φραγμένων ή κλειστών πόρων ώστε να επιτευχθεί βαθύς καθαρισμός χωρίς την ενοχλητική αίσθηση ή τον ερεθισμό του δέρματος. Έτσι μειώνονται οι βλάβες της ακμής, ο ερεθισμός, η ερυθρότητα και οι φλεγμονές. Κατάλληλη για την περιοχή του προσώπου, του ντεκολτέ και της πλάτης.

διάρκεια: 90'


IP5 ILLUMINATING PEEL
murad

 

Προηγμένης τεχνολογίας επαγγελματική θεραπεία που αποκαθιστά τα σημάδια γήρανσης. Aφορά πρόωρα γερασμένο, μη υγιές δέρμα, με μέτριες γραμμές και ρυτίδες, εύθραυστο και αδύναμο, με γκριζοκίτρινη ή θαμπή όψη. Η σύνθεσή της αναπρογραμματίζει το δέρμα με τη βοήθεια του ανοσοδιεγερτικού συμπλέγματος Immuno- Skin Complex, ενώ παράλληλα, η ισχυρή απολεπιστική δράση του ΙP5 (ισχυρό απολεπιστικό προϊόν με 5 δραστικά συστατικά) αποκαθιστά άμεσα τη φωτεινότητα.

διάρκεια: 75'


Apocalypsis Therapy (2 συνεδρίες) 
Juliette Armand

Είναι μία θεραπεία χημικής απολέπισης μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος. Βασίζεται στη συνδυαστική δράση απολέπισης- ανάπλασης των βοτάνων Spongilla, Fragilis και Ephydata με ΑΗΑ σε συγκέντρωση έως και 40%. Η ισχυρή καταπραϋντική δράση των kelifluo και panthenol μειώνουν τους συνήθεις ανεπιθύμητους ερεθισμούς των χημικών peeling. Ο συνδυασμός αυτός πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα στην επέμβαση στις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τις ουλές και τις κηλίδες.

διάρκεια: 100' (δύο συνεδρίες 60' και 40')


Designed & Development by Oxygen Design